čtvrtek 8. ledna 2015

Malý souhrn




Vím, že už je to dlouho od posledního článku a opět -> sliby chyby. Teď se ale konečně hlásím ke slovu a snad se mi v brzké době povede vše dohnat a napravit. Dál Vás zde motivovat, inspirovat a třeba i radit co a jak dál. :) A tímhle článkem bych chtěla pro teď tak nějak shrnout, co vše se změnilo, a co se třeba nejen pro mě, ale i Vás ještě změní. :)





Každý kdo tak trošku „projel“ tenhle blog, ví, jak jsem se za poslední zhruba rok a půl změnila a totálně otočila celý svůj život naruby. Samozřejmě že o svátcích mi to nedalo, hodně jsem přemýšlela a vymýšlela, co chci vlastně dokázat dál. Kam se ještě posunout, co se sebou? Protože stereotyp mě vážně nebaví a chci být dál lepší a lepší! :D

Co se týče fitness, v listopadu jsem na popud lidí z nového fitka vystoupala na prkna jakožto bikini fitnesska na kondični. Soutěži v Kutné hoře. Byla to neuvěřitelná zkušenost a já si to parádně užila, byť chybička se vloudila a můj výstup nevyšel uplně tak, jak jsem si představovala. Skončila jsem i tak devátá z šestnácti a to je myslím na poprvé super výsledek.
Každopádně tím já v tomhle oboru nekončím! To ani náhodou! :) Dál na sobě budu makat jak to jen jde a jednou se do té medailové formy dostanu. Pak nejenže si půjdu znova „zablbnout“ na prkna, ale vystoupám i na bednu, to si pište! :P Nebude to asi hned, ale jednou určitě :)

(Kutná hora 29.11.2014)


No a aby se mi do té formy dostávalo lépe, začala jsem spolupracovat s Denisa Pěkná – fitness trenér, s kterou toho mám společného tolik, až mě to občas děsí. :D Věřím, že to bude mít brzy své výsledky a bude to tu plné fotek progressu. :D
No, ale protože ráda vím co to se svým tělem dělám, a proč to vlastně dělám, jsou v plánu i kurzy na fitness trenéra, které doufám zvládnu co nejdříve. Potom je samozřejmě doplnit o nějaké specializace na TRX, Bossu, skupinovky a pod, ale to už je vzdálenější budoucnost. :)

A k pohybu samozřejmě patří i správná výživa! :) Kurzy v tomhle směru už mám dávno za sebou, ale vzdělávám se dál a dál díky novým studiím, se kterými vědci přichází každou chvíli. Navíc nikdo nemůže vědět vše, takže je stále co nového se učit.
Nicméně jsem se konečně zaměřila na výživové poradenství i profesně a nyní působím jako výživový poradce ve Fitness Victory, kde se u mě můžete kdokoli zastavit na tělesnou analýzu, či menší pohovor a následné sestavení jídelníčku. :) Ať už chcete hubnout, nabírat, či udržovat, ráda Vám v tom budu nápomocna. :)

(Novoroční obídek -> celozrnný hovězí burger s domácími hranolky ;) )


No a jakou to má všechno spojitost s blogem? Jednoduché... I nadále zde budu zveřejňovat recepty na různé zdravé ňamky, na kterých si můžete beztrestně pochutnat. Za nedlouho by se tu měli začít objevovat také články, kde budu hodnotit různé potraviny, ať už kladně, nebo záporně, hlavně ať všichni víme, co do sebe cpeme ;)
V neposlední řadě ráda stíhala alespoň týdenní reporty týkající se nejen mého progressu, ale i osobních výzev, ke kterým se třeba někdy i Vy přidáte. No a samozřejmě nebudou chybět články plné rad a typů ohledně zdravého životního stylu. :)

A teď konečně, i když s týdenním zpožděním Vám přeji všechno nejlepší do nového roku 2015! Ať se Vám všechna Vaše přání vyplní, rodina podporuje v čemkoli co děláte a samozřejmě i to štěstí a zdravý, ať se Vás drží! ;)

3 komentáře: